Teknopark İstanbul'un 65 bin metrekare alan içerisinde yer alan yeni ofisleri çok yakında açılıyor. Kurum, ofis kiralamak isteyen Ar-Ge firmalarına davette bulunuyor.

SEKTÖREL VE AKADEMİK İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI SUNUYOR

Kurumdan konuyla ilgili "Teknopark İstanbul’un Yeni Ofislerinde #yerinizialın" başlığıyla yapılan açıklamada, 65 bin metrekare içerisinde yer alan, içinde bulunduğu güçlü ekosistem, sunduğu sektörel ve akademik iş birliği fırsatlarının önemine vurgu yapıldı.

Ayrıca, "Islak hacimli ve çeker ocaklı laboratuvarları, depo alanı, çok amaçlı salon, konferans salonları gibi sosyal imkanları ve Ar-Ge firmalarının farklı mekansal ihtiyaçlarını karşılayacak esnek tasarım ilkeleriyle oluşturulmuş dönüştürülebilir ofislerini kiralamak isteyen AR-GE firmalarını bekliyor." denildi.

GÜÇLÜ BİR EKOSİSTEME GİRİŞ İMKANI SAĞLIYOR

Yapılan açıklamada konum avantajlarına da dikkat çekilirken, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu olan kurum bünyesindeki ofisleri kiralayacak Ar-Ge şirketlerinin, yalnız ofis kiralamakla kalmayacağı ve güçlü bir ekosisteme de giriş imkanı bulacağı belirtildi.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ" LİSTESİ AÇIKLANIYOR "TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ" LİSTESİ AÇIKLANIYOR

Teknopark İstanbul’da ofis kiralamak isteyen araştırma geliştirme şirket yetkilileri, kurumun iletişim ve e-posta adresleri üzerinden bilgi alarak işlemlere başlayabiliyor.