Tekfen Holding, Tekfen İnşaat’ın Azerbaycan Merkez Bankası Yönetim Binası'nın yapımını üstlenmek üzere bildirim mektubu aldığını duyurdu.  Azerbaycan Merkez Bankası tarafından yaptırılması planlanan Azerbaycan Merkez Bankası Yönetim Binası'nı için mektup alan Tekfen Holding, sözleşme tutarının 250 milyon dolar olmasının beklendiği belirtti. 
Sözleşmenin imzasının ardından yeni duyurunun da yapılacağı belirtilirken, Tekfen tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, “"Bağlı şirketlerimizden Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Azerbaycan Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Azerbaycan'da yaptırılması planlanan "Azerbaycan Merkez Bankası Yönetim Binası"nı üstlenmek üzere bildirim mektubu almıştır ve sözleşme görüşmelerine başlamıştır.” İfadelerine yer verildi. 

SÖZLEŞME TUTARININ 250 USD OLMASI BEKLENİYOR

Projenin toplam süresinin 36 ay olduğu belirtilen açıklamada, proje tutarının 250 milyon USD olması beklenirken,  sözleşmenin imzası ile birlikte yeni bir Özel Durum Açıklaması yapılacağı ve sözleşme tutarının duyurulacağı ifade edildi.