BÜLENT TAŞKIN -  Endüstri firmalarının ürün ve hizmet bulmalarını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen EndustrideAra.com’da her ay yüzlerce firma teklif istiyor ve bu talepler tedarikçi firmalara yönlendiriliyor.
Firmalar, ürün ya da hizmet almak istedikleri zaman internette arama yapmalarına gerek kalmadan akıllı telefonlarından, tabletlerinden ya da web sitelerinden Endüstride Ara iş ağı üzerinden arama butonuna ihtiyaçları olan ürün ya da hizmeti yazarak hızlı, pratik ve kolay bir şekilde teklif istiyorlar. Aranılan ürün ya da hizmete dair teklif talebi, ilgili olan 5 firmaya iletiliyor. 

HER AY YÜZLERCE TEKLİF ARANIYOR

Endüstrinin ürün-hizmet arama platformundan, kullanıcılar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. 
Potansiyel müşterilerinin teklif talebine kolayca ulaşmak isteyen tedarikçiler ise ''Üye Tedarikçi'' paketleri ile hazır müşterilere ulaşıyorlar. Endüstride Ara, endüstrideki her türlü ürün ve hizmete dair satın alma işlemi için her ay yüzlerce firmaya teklifler yönlendiriyor. 

ENDÜSTRİYE HİZMET SUNUYOR

Endüstride Ara, endüstriye yönelik yayıncılık, fuarcılık, ajans, radyo ve uydu televizyon şirketlerinden oluşan ST Endüstri Medya Grup tarafından hayata geçirildi.
Endüstri firmalarının ve tüm KOBİ’lerin medyası olarak konumlanan ST Endüstri Medya Grup, ST Endüstri dergileri, endüstrinin en büyük haber portalı, endüstrinin ilk ve tek radyosu Endüstri Radyo, Endüstri Zirveleri ve endüstrinin PR ajansı Marka Küpü ile 1998 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyor.

https://www.endustrideara.com/