ST Endüstri Medya'nın da yayıncıları arasında bulunduğu Bundle’ın yeni sürümü, bundan böyle App Store ve Google Play'de! Bundle 2.5, sıfırdan yenilenen ara yüzüyle çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Siber alem artık, tüm dünya. Global dünyanın her coğrafyasından 10 bini aşan yayıncıyı, kullanıcılarıyla buluşturan bir haber uygulaması. 

Uygulama kullanıcının istediği tüm mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlarken, son dakikaları, sıcak haberleri de, anlık bildirimle duyuruyor. Çok konuşulan, gündemin nabzını tutan toplumsal yaşam haberlerinden, teknolojiye, spordan, finansa, eğlenceden, köşe yazılarına uzanan 22 farklı branştan ve Anadolu’da, mümkün olan her kaynaktan, günü gününe, on binlerce bilgiye Bundle’dan ulaşabiliyorsunuz.

TAMAMEN YERLİ BİR UYGULAMA

Mühendisinden, teknisyenine, tamamı Türk bir ekipten çıkan Bundle, Amerika, Fransa, İngiltere ve Almanya’da da artan bir ilgiye muhatap kalıp, çok sayıda kullanıcıya ulaştı. 

PLAY STORE, 2018’İN HABER UYGULAMASI SEÇTİ

Zarif tasarımıyla dikkat çeken ve kullanıcı skoru 5 üzerinden 4.6 yıldız olan Bundle, Play Store’da 2018’in “En iyi haber uygulaması” seçilirken, App Store’da ise haber kategorisinde editörün tercihi olarak gösterildi.

ST ENDÜSTRİ MEDYA, BUNDLE’DEN İNDİRİN!

ST Endüstri Medya'yı, sosyal medya hesaplarımızla birlikte, Bundle’dan da takip edebilirsiniz. Bundle uygulamasını indirdikten sonra ST Endüstri Medya'yı aratıp, listenize eklemeyi unutmayın!

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwarfplanet.bundle&hl=tr
iPhone ve iPad için: https://itunes.apple.com/tr/app/bundle-haber/id830521905?l=tr&mt=8