2020 yılı finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıklayan ŞOK Marketler, "Tarladan Sofraya Doğru Tarım" projesi ve Tarım Kredi Kooperatifleriyle yaptığı iş birliği sayesinde pek çok ürünü müşterilerine aracısız, doğrudan ulaştırmaya devam ediyor.
Müşterilerine her gün kaliteli, taze ve uygun fiyatlı ürünleri kesintisiz olarak sunma hedefiyle çalıştıklarını belirten ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, cirolarını 21,4 milyar TL’ye yükselttiklerini söyledi. Pandemi koşullarına rağmen 6 bin kişiye yeni iş imkânı sağlayarak hem Türkiye ekonomisine hem de istihdama önemli katkıda bulunduklarına dikkat çeken Demirel, "Cepte ŞOK" uygulamasıyla pandemi süresince hizmet kalitelerini daha da yükselttiklerini kaydetti.

TOPLUMA FAYDA SAĞLAMAYA DEVAM EDECEKLER

2020 yılında başlattıkları ‘Tarladan Sofraya Doğru Tarım’ projesi hakkında da konuşan Demirel, bu projeleriyle yerli üretimi ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yüzlerce çiftçiyi desteklediklerini ifade etti. Çiftçiye ürününü satma garantisi verip emeğinin karşılığını zamanında öderken, müşterilere de kalitesinden emin oldukları ürünleri en uygun fiyatlarla ulaştırdıklarına dikkat çeken Demirel, 2021’de de Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya ve topluma fayda sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.