Diğer ulaşım yöntemlerine göre her geçen yıl önemi artan hava ulaşımının dünyadaki güvenilir markalarından Airbus, helikopterlerini Türkiye’deki kullanıcılarına SBAIR aracılığı ile ulaştıracak.
Gerek sivil gerekse askeri ürün yelpazesiyle 152 ülkede helikopter sevenlerin güvenli uçuş yapmalarına imkan sağlayan Airbus, Türkiye’deki sivil helikopter pazarına distribütörü SBAIR ile yön vermeyi hedefliyor.  

A’DAN Z’YE DESTEK VERECEK
SBAIR, Airbus kullanıcılarına; emniyetli uçuş, uygun helikopter seçimi ve satış sonrası sürekli müşteri desteğinin yanı sıra bakım, teknik ve gerektiğinde operasyonel destek hizmetleri de sunacak.

Uzman ve deneyimli ekibiyle SBAIR, helikopter kullanıcılarının haricinde potansiyel kullanıcı adaylarına da satış öncesi; rota analizleri, performans hesapları ve uçuş maliyetleri konusunda bilgi vererek, doğru helikopter tipi seçimi konusunda destek olacak. 

“SEKTÖRÜN PAZAR PAYINI ARTIRACAĞIZ”
Airbus’ın Türkiye temsilcisi SBAIR’in kurucularından Mehmet Yüksel Hocaoğlu, Airbus helikopterlerinin satışını gerçekleştireceklerini, ayrıca satış sonrası servis ve yedek parça satışı ile müşterilerine eğitim vereceklerini ifade ederek hedeflerinin müşteri ilişkilerini geliştirmek olduğunu söyledi.

Hocaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Gelecekte helikopter operasyonlarını çeşitlendirmek, helitaxi, aerial work operasyonlarını yürüterek, hatta sayıca yetersiz olan heliport sayısını artırarak sektörün pazar payını artıracağız.”

SBAIR, Mehmet Yüksel Hocaoğlu’nun havacılık sektöründeki deneyimlerinden de faydalanarak, zaman içinde helikopter operasyonlarını çeşitlendirmeyi ve piyasa payını artırmayı hedefliyor.