ST Endüstri Radyo, 1-3 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 5. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile 2. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nden gerçekleştirilecek canlı yayınlarla dinleyicisine ulaşacak.

ST Endüstri Radyo, İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nin ev sahipliğini yapacağı ve sektörün nabzını tutacak Zirvelerin aynı zamanda medya sponsorluğunu da üstleniyor.

“Şirketlerin Radyosu”, Zirvelerdeki atmosferi ve sektörde yaşanan son gelişmeleri sektör profesyonelleriyle/temsilcileriyle yapılacak programlarla anlık olarak dinleyicilerine aktaracak.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci, yazar ve programcı Çetin Ünsalan, gazeteci ve televizyoncu Can Karadut’un yanı sıra ST Endüstri Medya editörleri üç gün boyunca ST Endüstri Radyo’da mikrofon başında olacak.

ST Endüstri Medya bünyesinde yer alan, Türkiye’de tek ve dünyada çok az sayıda örnekleri olan şirketlerin radyosu ST Endüstri Radyo’da hiç müzik yayını olmadan 24 saat sadece iş dünyasına yönelik konular konuşuluyor.

Karasal yayında İstanbul, Gebze, Kocaeli, Yalova’da 105.8, İzmir’de 102.8 ve Bursa’da ise 106.7 frekanslarından yayın yapıyor. Dijital ortanda ise web adresinin yanı sıra IOS ve Android uygulamalarından ve diğer radyo platformlarında da dinlenebiliyor.