Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, 28 Ekim 2018 tarihindeki Future Talks etkinliğinde dijital uyumla ilgili konuştu. 

Dijital iletişimden ilk etapta korktuğunu ardından sosyal medyanın hızının karakterine uyduğunu fark ettiğini dile getiren Alaton, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sosyal medya en çok öğrendiğim ve bilgilerimi paylaştığım bir ortam. Sosyal medya ile dünyadaki bilgi birikimi devamlı artış gösteriyor. Fakat zararlarından korunmak için seviyesini belirlemek gerekiyor.” dedi. 

FUTURE TALKS İLE GENÇLERE İLHAM VERDİLER

Alaton, şirketlerin dinamikleşmesi için yöneticilerin genç mentörlerle çalışmasının gerekliliğinin altını çizerek, “Şirketlerde esneklik sağlamak lazım. Gençler kendilerinden daha tecrübeli olanlara mentörlük yapmalı ve onlarla birlikte çalışmalı.” diye konuştu.

Leyla Alaton’un yanı sıra etkinliğe, Türkiye E-Spor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir, Riot Games Türkiye Müdürü Bora Koçyiğit, Seri Girişimci Hakan Baş, Mastercard Dijital Ürünler Direktörü Hakan Tatlıcı, Dijital Bankacılık Platformu ininal CEO’su Ömer Suner, MasterCard Avrupa Pazarlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Onur Kurşun, Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek ve Şef, Televizyon Programcısı ve Girişimci Arda Türkmen, Alemşah Öztürk veManibux Kurucusu Canan Bayrak,  YouTuberAbdü Yılmaz, Ruhi Çenet, Merve Özkaynak, BAU Next Direktörü Mehtap Naz Algül gibi ünlü simalar katıldı ve gençlere yol gösterecek deneyimlerini aktardı.