İSTANBUL (AA) - Siemens Türkiye ile Management Centre Türkiye''nin (MCT)ortaklaşa gerçekleştirdiği iş ve teknoloji etkinliği "&NOW Business&Tech Week" kapsamında "Kariyerini Sahiplen Ekosistemi" tanıtıldı.

Siemens tarafından yapılan basın açıklamasında; &NOW Business&Tech Week" organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen HR Tech Leader etkinliğinde, Siemens Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Aslı Kunur'un "Kariyerini Sahiplen Ekosistemi"konulu bir sunum  gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada Aslı Kunur'un etkinlikte gerçekleştirdiği sunuma yer verilerek, insan kaynaklarının, dijital dönüşümle beraber çalışan ve iş birimleri açısından son dönemde stratejik partner olma yönüyle öne çıktığı vurgulandı.

Değişen dünyayla birlikte çalışanların beklentilerinin de değiştiğine dikkat çeken Kunur, bu beklentileri gerçekleştirebilmek amacıyla bir dönüşüm gerektiğini dile getridi.

Bu amaçla Siemens'in 2017 yılında başlattığı İK Dönüşüm (HR Transformation) sürecine değinen Kunur,  günümüzde Siemens Türkiye'yi İnsan Kaynakları konusunda uzman, iş odağı yüksek, stratejik bir partner olarak konumlandırmayı amaçladıklarını dile getirdi.