Engelsiz Hizmet Alanı’na gelen engelli müşteriler tek bir butona basarak Shell görevlileri tarafından tüm hizmetlerden yararlanabiliyorlar. Özellikle araca binip inme, alışveriş yapma gibi konularda sıkıntı yaşayan engelli müşterilerine engelsiz bir hizmet sunan Shell çalışanları, yaptıkları bu hizmet ile takdir topluyor.


Shell, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) “Yol Emniyeti Eylem 10 Yılı” programına destek sağlayarak, yol emniyeti konusunda düzenlediği eğitimlerle bugüne dek yüz bin kişiye ulaştı. Kurumsal Trafik Güvenliği Deklarasyonu ile Trafikte Sorumluluk Hareketi platformuna da üye olarak, trafik güvenliğine gönüllü olarak destek veren ilk şirketlerden biri olan Shell, engelleri ortadan kaldırmak amacıyla Engelsiz Hizmet Alanları’nı oluşturmaya devam ediyor.


Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile ‘Engelleri birlikte kaldıralım’ sloganıyla yola çıkan Shell, Türkiye’de 2017 yılından beri 500. Engelsiz Hizmet Alanı’nı oluşturdu.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelsiz Hizmet Alanlarını paylaşan Shell Türkiye, tüm yıl boyunca engelleri kaldırmaya aday. Sektör paydaşlarına da bu konuda öncülük eden Shell, engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.