İSTANBUL (AA) –Securitas, Karadeniz bölgesinde, büyüme kararı alarak yapılanmasını hızlandırdı.
Karadeniz’de büyüyen Securitas, bölgeden 2019 yılının sonuna dek, 100’ün üzerinde personeli istihdama hazırlanıyor. 55 ülkede faaliyet gösteren Securitas, Türkiye’de 2.900 noktada 20 bin çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

Securitas Karadeniz’de yapılanmasını ve büyümesini desteklemek için 23-24 Kasım'da Samsun’da İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na (SAMİF-2018) iştirak etti. Securitas’tan yapılan açıklamaya göre, SAMİF-2018’de, katılımcılarla iş bağlantıları yapan firma, bünyesinde çalışmak isteyenlerle de görüşmeler yaptı.

FORTUNE 500’DE, 22. DEV SECURİTAS


Fortune 500 listesi, personel sayısına göre, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında 22. olan Securitas Türkiye, 2018’de insan kaynağına 5 milyon TL’lik yatırım planlıyor.


“Securitas Türkiye, şeffaf yönetim anlayışıyla personeline, gelişme özgürlüğü, kariyerde fırsat eşitliği veriyor.
Securitas İnsan Kaynakları Koordinatörü Ebru Gültekin, Securitas’ın idari kadrosunun üçte birinin de, eski güvenlik görevlisi olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:
“Öyle bir şirket düşünün ki, tüm çalışanlarının kariyerlerine fırsat eşitliği sunan, öğrenen ve öğreten bir organizasyon yapısı olsun.

SANAL EĞİTİMLERE BAŞLADIK


2018’de 'sanal eğitimlere' ağırlık veriyoruz. İdari ve saha çalışanlarımızın bir araya gelebilmesi amacı ile uyguladığımız Securitas Çalışan Portal’ı ile canlı eğitimlerimizi saha ve idari kadrodaki çalışanların ihtiyaçlarına yönelik, içeriden içeriklerle dizayn ediyoruz."