Seç Market, perakende sektöründe sunduğu iş modeliyle bakkal ve marketleri güçlendirmeyi hedefliyor. Bunun için yıl sonuna kadar iş ortaklarının sayısını hızla artırarak daha fazla esnafa ulaşmayı amaçlayan Seç Market, kurumsal tecrübe ve satın alma gücü sağlanan küçük ve orta ölçekli işletmelere mahallelerinde ürün çeşitliliği ve fiyat açısından rekabette öne geçme avantajı sunuyor.
Büyüklüğü 100 ila 400 metrekare arasında değişen bakkal ve marketler, Seç Market iş ortağı olmak için başvurabiliyorken, bu süreçte herhangi bir franchise bedeli ya da tabela ücreti ödenmesi gerekmiyor.

İŞ ORTAKLARININ SAYISI ARTIYOR

Mahallesinde, semtinde, yoğun bir rekabet içinde hizmet sunmaya gayret eden bakkal ve marketleri bir araya getiriyor, onlara tedarik ve ürün çeşitliliği anlamında değer katan bir platform oluşturduklarını söyleyen Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, Bu platforma, Yıldız Holding’in köklü pazarlama, perakende ve lojistik birikimini sunarak, kendi başına böyle bir güce sahip olma imkanı bulunmayan bakkal ve marketleri büyük bir yapının parçası yaptıklarını belirtti. Böylece rekabette güçlenmelerine ve öne çıkmalarına destek olduklarına dikkat çeken Sekmen, Seç Market modelinin gördüğü ilgi sayesinde, iş ortaklarının sayısının hızla arttığını aktardı.