Entek Otomasyon, en sıkı kuralların ve standartların uygulandığı savunma ve uzay sektöründe, Tescom markası ile basınç kontrol uygulamalarında fark yaratıyor. Basınç düşürücü regülatör, geri basınç regülatörü, manifold, yüksek basınç kesme vanaları, elektropnömatik kontrol ünitelerinin yanı sıra müşteriye özel panel montaj sistemleri de sunuyor.  

Roket fırlatma rampaları, yakıt itki sistemleri, kurtarma gemileri, patlatma testleri gibi oksijen, CNG veya yanıcı patlayıcı diğer akışkanların kullanıldığı sistemlerde hassas ve doğru ayar yapmak hayati önem taşır. 

Uzay uygulamalarının başlangıcından bu yana en zorlu projelerde yer alan Tescom ürünler, uygulamanın gerektirdiği sertifikasyonları, tehlikeli akışkanlara özel temizlik standartlarını ve uygulamaya özel malzeme seçimi taleplerini karşılayabilir. Tescom elektropnömatik kontrol ünitesi ile birleştirilen regülatörler, PLC veya bilgisayar ile kolayca kontrol edilir ve %0,1 hata payı ile yüksek hassasiyet sunar. Her 25ms’de denetim yaparak çok hızlı sonuç verir, ATEX versiyonu yüksek riskli ortamlarda güvenle tercih edilebilir. 

EGE TEKSTİL İHRACATÇILARININ GÜNDEMİ "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK" EGE TEKSTİL İHRACATÇILARININ GÜNDEMİ "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK"

ER5000 Elektronik kontrol ünitesi, çok çeşitli uygulamalara hassas algoritmik basınç kontrolü getiren mikroişlemci tabanlı bir PID denetleyicisidir. 0 ila 100 psig / 0-6,9 bar arasında inert gazların veya doğal gazın basıncını kontrol etmek için bağımsız bir ünite olarak kullanılabilir veya herhangi bir pnömatik olarak çalıştırılan regülatöre bağlanabilir. Regülatörlerle birlikte kullanıldığında ER5000, gazların ve sıvıların vakumdan 30.000 psig / 2068 bar'a kadar basınç kontrolünü sağlar. 

BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ REGÜLATÖR ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 

  • 1035 bar’a kadar çıkabilen giriş basıncı 
  • Hassas manual veya oransal çıkış basıncı kontrolü                                
  • 20 cv’ye kadar çıkabilen akışkan debisi 
  • Paslanmaz, pirinç, bronz, alüminyum ve özel gövde seçenekleri 
  • Air, Dome, Spring, Biased load seçenekleri 
  • Elektropnömatik (ER-5000 serisi) ile uzaktan oransal kontrol 
  • Farklı sızdırmazlık malzemesi seçenekleri