Pandemiyle birlikte teknoloji ve dijitale artan taleple cirosunu yüzde 52 artıran SANLAB,  Müşteri sayısında da yüzde 35 artış kaydetti.
Hizmet verdiği sektörlere savunma sanayii ve otomotiv endüstrisini de ekleyen SANLAB, savunma sanayi için bu yıl Tank Turret Test Sistemleri üretimine başlayacak.
Pandemi döneminde teknoloji sektörünün yoğun talep aldğınıı ve ne denli hayati bir konumda olduğunu kanıtladığını belirten SANLAB kurucu ortağı ve CEO’su Evren Emre, SANLAB olarak böylesine kritik bir yılda cirosal bazda yüzde 52 büyüme gerçekleştirdiklerini söyledi. Müşteri sayılarında da yüzde 35 büyüme elde ettiklerini ifade eden Emre, her yıl yüzde 20 büyüdüklerini ve bu yıl ortalamanın da üzerine çıktıklarını belirtti. 

2021’DE YÜZDE 38 BÜYÜME BEKLİYORLAR

Hizmet verdikleri sektör ve işletmelerin yanında olduklarını belirten Emre, teknolojileriyle işletme ve sektörleri geleceğin eğitim, üretim modellerine hazırladıklarını aktardı. Sektörlerin gelişimine katkı sağlamanın kendileri için büyüme rakamlarından çok daha önemli olduğunu vurgulayan Emre, 2021 yılında da yüzde 38’lik büyüme elde edeceklerini düşündüğünü belirtti.