İSTANBUL (AA) - SANKO Holding’in iş ve tarım makinaları sektörlerindeki şirketleri Başak Traktör, MST İş ve Tarım Makinaları ile Asko Claas Tarım Makinaları, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 11’inci Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda (GAP Tarım) ürünlerini çiftçilerle bir araya geldi.

Konuyla ilgili olarak SANKO Holding tarafından yapılan açıklamaya göre fuar, Gaziantep Sanayi Odası, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ve Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Fuarda Sanko Holding, Başak Traktör, MST İş ve Tarım Makinaları ile Asko Claas Tarım Makinaları ile ürünlerini sergiledi.

Açıklamada görüşlerine başvurulan Başak Traktör Pazarlama Yöneticisi Oğulcan Karaibrahim, fuarda 5120 dahil olmak üzere yedi modeli çiftçilerin beğenisine sunduklarını belirtti.

Ziyaretçilere 2047, 2060, 2075, 2080, 2090 ile 2110 tek ve çift çeker Başak modellerin tanıtımını yaptıklarını dile getiren Karaibrahim, "Traktörlerimiz genel özellikleriyle kendi sınıflarında en az yakıt tüketimi olan traktörlerdir. Yüzde 100 yerli üretim ve yedek parça konusunda ulaşımı kolaydır." şeklinde konuştu.

Karaibrahim, Başak Traktör modellerinin ekonomik olmasının yanında çiftçilerin her ihtiyaçlarına yanıt verebilen ürünler olduğuna dikkati çekerek, "Fuarda tanıtımını yaptığımız 5120 model traktörümüz, 32 ileri 32 geri şanzımanıyla çiftçinin çalışma esnasında uygun vites aralıkları bulabilmesine imkan sağlıyor. Traktörlerimiz az yakıt tüketiminin yanı sıra sağlamlığı ile de çiftçilerimiz tarafından tercih ediliyor. Türkiye’nin her bölgesinde traktörlerimiz bulunuyor. 47 HP’den 120 HP’ye kadar modellerimizi çiftçilerimize sunuyoruz." dedi.