İSTANBUL (AA) - SANKO Holding Onursal Başkanı olan  Abdulkadir Konukoğlu, hayali olmayanın hedefinin olamayacağını söyleyerek, "Mutlaka hedefiniz olmalı. Hedefi olmayanın başarılı olması söz konusu dahi değildir." şeklinde konuştu.

SANKO Holding taraından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen 4'üncü Kariyer Zirvesi’nin açılışını sırasında bir konışma yaptı.

Zirvede, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Günal da yer aldı.

Açıklamaya göre, zirvede konuşma yapan SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, holding olarak Türkiye için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, "Herkes ülkesi için elinden geleni yapmalı. Türkiye, sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Huzur ve güven çok önemli. Huzurun olmadığı yerde sanayi de olmaz, ticaret de..." şeklinde konuştu.

Kariyer zirvelerinin, Türkiye'de son senelerde oldukça önemli işveren-iş arayan buluşması haline geldiğini anımsatan Konukoğlu, "Buralarda yapılan konuşmalardan alacağınız birer kelime dahi, ufkunuzu açacaktır. Konuşmacıları can kulağı ile dinleyin, sorun, aradığınız yanıtı alana kadar ısrar edin." dedi.

İş yaşamına başlayışı ve işinde başarılı olmasına ilişkin kesitler aktaran Konukoğlu, 60 seneye yaklaşan iş hayatında birçok ödül aldığını ancak Gaziantep Üniversitesi Senatosu'nun takdim ettiği fahri doktora unvanının kendisi için çok özel anlamı bulunduğunu belirtti.