İSTANBUL (AA) - Renault’nun yeni elektrikli ve bağlantılı hafif ticari aracı olan EZ-FLEX, şehir içi dağıtım işleri için geliştirilmiş kompakt ve manevra kabiliyeti yüksek bir araç olarak dikkat çekiyor.

Renault Grubu tarafından yapılan basın açıklamasına göre;  elektrikli, internet bağlantılı, kompakt ve atak bir hafif ticari araç olan Renault EZ-FLEX, 3,86 metre uzunluğu vile 1,65 metrelik genişliğinin dışında 1,88 metre yüksekliğiyle son derece kolay bir şekilde park edilebiliyor. Kompakt kokpiti sayesinde, 3 metreküp hacimleebatlarına göre son derece geniş bir yükleme kapasitesine sahip olan model, hafif ticari araç kullanım özelliklerinden de geri atım atmıyor. Sahip  olduğu 4,5 metrelik dönüş çapıyla kullanıcısına mükkemel bir manevra yeteneği sağlıyor.

YÜKSEK MENZİL

Tüm özelliklerinin kullancının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandığı Renault EZ-FLEX;  ferah sürücü kabini, sürüş bilgilerine hızlı ve kolay erişim imkanı sunan gösterge paneli ve  geniş görüş imakını ile  kolay ve kullanışlı bir araç kumandasına sahip. Araçta bulunan tüm hizmet ve uygulamaların yanı sıra farklı profesyonel kullanımlara için özel başka uygulamaları da mevcut.

Arka yük bölümü yüksekliği ile kolay erişim imkanı sunan kapıları sayesinde ergonomik özelliklere sahip olan EZ-FLEX, değişik profesyonel talepleri yanıtlayabilecek farklı modüler sistemleriyle de dikkat çekiyor. Şehir merkezlerinde de kullanılabilen ve 100 kilometrelik bir menzile sahip olan elektrikli EZ-FLEX modelinin ilk tanıtımı ise 16-18 Mayıs tarihleri arasında  Fransa’daki VIVA Teknoloji Fuarı’nda yapılacak.