İSTANBUL (AA) - Netlog Lojistik ile Renault Trucks arasında yapılan anlaşma kapsamında, toplam 150 adet Renault Trucks marka çekici Netlog Lojistik filosuna katıldı.

Türkiye'nin ileri gelen entegre lojistik ve soğuk zincir lojistiği firmlarından birisi olan Netlog, 2020 senesinde ilk yatırımını Renault Trucks ile araç filosu için yaptı. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yatırımlarını sürdüren Netlog, 150 adet Renault Trucks T 480 çekiciyi bünyesine dahil etti.

Konuyla ilgili olarak gereçkleştirilen basın toplantısı sırasında konuşan Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Türkiye'deki büyüme hedeflerine paralel olarak 2020 yılını 150 adetlik teslimatla başlatmaktan ötürü duydukları memnuniyeti belirtti.

Kendileri için iş ortakları ve müşterileri ile uzun dönemli ilişkiler geliştirmenin ve bu ilişkileri korumanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Blin, bu firmanın Netlog gibi önemli bir şirket olmasının önemi artırdığını dile getirdi.

Blin, "Hedefimiz; müşterilerimizin tüm beklentilerini olabildiğince çabuk ve hızlı karşılamak. Bunun için üst düzey teknolojiye sahip ürünlerimize çok güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Müşteriler için araca sahip olma maliyetini düşürmenin ve satış sonrası hizmetin kalitesinin öneminden bahseden Blin, en büyük amaçlarının, "müşterin işinde başarılı olmasını sağlamak ve başarısını artırmak" olduğunu dile getirdi.

Blin, bunun için mümkün olabilecek en düşük bakım ve onarım giderlerini, araçların uzun süre operasyonda kalmasını sağlamayı sunmalarına ihtiyaç bulunduğunu aktardı.