Raceplast, teknik ve mühendislik plastik malzemeleri alanında faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına girmeye hazırlandıklarını duyuran firma, gelecekte yapacağı atılımları ve hizmet vereceği alanları anlattı.  

“ALMAN KALİTESİNİ TÜRK HİZMETİYLE HARMANLIYORUZ” 

Raceplast kurucusu Süleyman Ceyran konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi. Ceyran, “Raceplast hem Almanya hem de dünya pazarında önemli bir yere sahip. 2007 yılından beri birçok sektör için mühendislik ve teknik plastik malzemeler üretimi gerçekleştiriyoruz. Plastik malzemeler yarı mamuller yani plaka/levha ya da çubuk halinde de olabiliyor. Genellikler müşterimizin bizlere gönderdikleri teknik çizimlere göre 5 eksen, Computer Numerical Control (CNC) işleme merkezlerimizde Alman kalitesini ve Türk hizmetini harmanlayarak çok büyük başarılara imza atıyoruz” dedi.  

“TÜRKİYE PAZARINI 15 YILDIR TAKİP EDİYORUZ” 

Ceyran, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Rekabetçi markalarla karşılaştırıldığımızda şirketlerin öne çıkan özelliği hizmet ve kalitedir. Bu bizim için bir slogandan ibaret değildir. Aynı zamanda çalışma şeklimizdir. Türkiye pazarını yaklaşık 15 yıldır takip ediyoruz. Bu çalışma kapsamında ülkenin önemli bir potansiyele sahip olduğunu gördük. Özellikle kalite konusunda büyük adımlar atıyor. Kalite için atılan bu önemli adımlar Türkiye’nin genç nüfusuyla buluştuğu zaman ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Mühendislik plastikleri farklı alanlarda kullanılıyor. Bu sebeple Türkiye'deki şirketler için kaliteli alternatifler sunabileceğimize inanıyorum.”