Türkiye ve Kafkaslar organizasyonu yöneticilerinden Beril Burcak “Genç Lider” alanında bir, Ekin Özen “Veri Lideri ve Geleceğin CIO’su alanında ve Filiz Güler Analitik Şampiyonu ve Veri Lideri alanında ikişer ödül kazandılar. 

Procter&Gamble’ın üç Türk kadın yöneticisi Beril Burçak, Ekin Özer ve Filiz Güler, IDC (International Data Corporation) Türkiye’nin ‘Teknoloji Sektöründe Kadın’ programı kapsamında düzenlenen ödül töreninde beş ödülün sahibi oldu. 

P&G Türkiye ve Kafkasya etkinliğinde Dijital Dağıtım Müdürü Beril Burçak, Genç Liderler alanında bir ödül aldı. Bunun dışında Kuzey Avrupa Pazarlama Teknolojisi Müdürü Ekin Özen, Veri Lideri ve Geleceğin CIO’s alanında iki ödül alırken, İş ve Müşteri Analitiği & İçgörü Grup Yöneticisi Filiz Güler Çınar, Analitik Şampiyonu ve Veri Lideri alanında iki ödül aldı. 

‘Teknoloji Sektöründe Kadınlar’ programı, yüksek çalışma etiğine sahip, kendini tutku ve kararlılıkla başarıya adamış herkese önemli imkanlar sunan teknoloji sektöründe, kadınların daha fazla yer alması ve bu alanda cinsiyet eşitsizliği aralığının daraltılmasını hedefliyor.