Yatırımlarına devam eden Prestij Dağıtım, araç filosunu 10 adet Renault Trucks T 460 çekici ile güçlendirdi. 
Operasyonların gecikme yaşanmadan, kesintisiz devam etmesinin hayati önem taşıdığını söyleyen Prestij Dağıtım Genel Müdürü Adem Akça, bu noktada filonun büyük önem taşıdığını ve araç alımlarında çok hassas davrandıklarını belirtti. Satış sonrası hizmetin önemine de değinen Akça, Prestij Dağıtım olarak Renault Trucks’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnun olduklarını ve bu yüzden de alımlarına devam ettiklerini söyledi. 

100 KM’DE 26 LT YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR

Pandemi döneminde yüzde 30’luk bir iş hacmi artışı yaşadıklarını ifade eden Akça, söz konusu artışın kârlılığa yansımasının bu kadar yüksek olmadığını belirtti. Lojistik sektöründe önemli olan noktanın öz mal aracının satın alma maliyetinden çok satış sonrası bakım-onarım maliyetleri, hızlı servis desteği alabilmek ve yakıt tasarrufu gibi işletmenizin karlılığına katkıda bulunan değerler olmalı diye düşündüklerini söyleyen Akça, ilk Renault Trucks T çekicilerini aldıkları günden bu yana yakıt tasarruflarını gözlemlediklerini söyledi. 
Renault Trucks çekicileri ile yakıt tüketiminin ortalama olarak 100 km'de 26 lt bandında olduğuna dikkat çeken Akça, yakıt tüketiminden memnun olduklarını belirtti.