Petrol Ofisi ile Aydem Perakende, önemli bir iş birliğine imza attı. Petrol Ofisi’nin 1.850’yi aşkın istasyonuna yönelik anlaşma kapsamında Aydem Perakende bayilere uygun birim fiyatlı ve zamlardan etkilenmeyen iki farklı teklif sunuyor. İş birliği kapsamında, Petrol Ofisi bayilerine düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı da sağlıyor. İş birliği ile Petrol Ofisi bayileri elektrik giderlerinde tasarruf sağlayabilecekler. 

Petrol Ofisi’nin her alanda lidere yakışır adımlar attığına dikkat çeken Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, liderlik misyonları çerçevesinde sektöre örnek ve öncü olacak çalışmalara imza atmaya devam ettiklerini belirtti. Türkiye’nin en büyük ve en yaygın istasyon zincirini oluşturan bayilerine de her açıdan destek olmayı, onların yeni kazanımlar sağlamasını hedeflediklerini vurgulayan Şiper, bayilerini desteklemek üzere yürüttükleri çalışmalarla bayilerinin bir yandan gelirlerini arttıracak, diğer yandan da giderlerini azaltacak avantajlar sunduklarını aktardı. 

ELEKTRİK FATURALARINDA ÖNEMLİ BİR DÜŞÜŞ OLACAK

Aydem Perakende ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile bayilerin önemli gider kalemlerinden biri olan elektrik faturalarında kayda değer bir düşüş olanağı sağladıklarını ifade eden Şiper, Petrol Ofisi’nin attığı her adımda ülkesinin, müşterisinin, bayi ve paydaşlarının yanında olmaya, onlara katkı ve avantajlar sunmaya devam edeceğini vurguladı.

Akaryakıt sektörünün lider firması Petrol Ofisi’nin 1.850’yi aşkın istasyonu için bayilerinin maliyetlerini azaltacak bir proje üzerinde anlaşmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, iş birliği sayesinde Petrol Ofisi bayilerinin aylık ortalama 1.500-2.000 TL civarında avantaja sahip olacağını öngördüklerini kaydetti. Demirbağ, Aydem Perakende olarak Türkiye’nin dört bir yanında 7/24 hizmet sunan istasyonlara avantajlı elektrik hizmeti sunmuş olacaklarını da sözlerine ekledi.