İSTANBUL (AA) - Petlas, uluslararası otomotiv endüstrisinin Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki en önemli etkinliklerinden birisi olarak nitelendirilen Automechanika Dubai 2019 Fuarı'nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı.

Petlas tarafından yapılan basın açıklamasına göre, ihracat babında Orta Doğu ile Afrika pazarlarında güçlü bir konumda yer alan Petlas, Automechanika Dubai 2019 Fuarı'na bu sene  7'nci defa katıldı.

Sektörün en önemli fuarlarından birisi olarak nitelendirilen ve 63 bin 300 metrekarelik bir  alanda gerçekleştirilen fuarda, 63 ülkeden toplam bin 880 katılımcı yer aldı.

32 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği fuarda Petlas, 84 metrekarelik standında binek, 4x4-SUV, hafif ticari, ağır vasıta, zirai ve askeri lastiklerini görücüye çıkardı. Run Flat (patlasa da giden lastik) teknolojisini sunan PT741 ve yeni nesil CupWheel teknolojisi kullanılan PT-TRAC, standın en ilgi çeken ürünleri arasında yer aldı.

Konuyla ilgili olarak, düzenlenen fuarın Orta Doğu ile Afrika pazarları üzerinde önemli bir etkis ibulunduğuna dikkat çeken  Petlas Uluslararası Satış ve Pazarlama Müdürü Oğuz Ay,  hedefleri doğrultusunda son derece başarılı geçen bir fuar olduğunu belirtti.