TARIMDA ÇEVRE DOSTU VE EKONOMİK ÇÖZÜMLER TARIMDA ÇEVRE DOSTU VE EKONOMİK ÇÖZÜMLER

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle üye iş yerlerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı sürdüren ödeme kuruluşu PayTR; sektördeki 13’üncü senesine aldığı ödüllerle girdi. Yeni ürün ve hizmetleriyle her sene büyümesini sürdüren PayTR, TOBB ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ ve ‘Deloitte Fast 50’ listelerinde yer alarak başarısını taçlandırdı.

BEŞİNCİ DEFA EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLER LİSTESİNDE

Şubat 2022’de duyurulan TOBB ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ sıralamasında bir önceki seneye nazaran dört sıra birden yükselerek 25’inci sırada yer abulan PayTR, bu listeye üst üste beşinci defa girmiş oldu. TOBB'un her yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini sıraladığı ve başvuran şirketlerin ciro artış hızının dikkate alınarak oluşturduğu yarışmada kazananlar arasına giren PayTR, önemli bir başarıya damgasını vurdu.

TÜRKİYE’NİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNÜN LİDERİ 

PayTR ayrıca, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yarıştığı programda iş dünyasının geleceğini şekillendirecek ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük edecek şirketlerin buulnduğu ‘Deloitte Fast 50’ listesinde bir defa daha yerini aldı. Bu seneyle beraber PayTR, 2015 yılından beri listede altıncı defa yer buldu.

“HEDEFİMİZ, ÇOK YÖNLÜ FİNTEK ŞİRKETİ OLMAK”

PayTR Genel Müdürü olan Tarık Tombul, “Ödüllerle dolu geçen 2021’in ardından, 2022’ye de ödüllerle başlamak son derece mutluluk verici. Aldığımız ödüller motivasyonumuzu daha da artırırken, işimizi doğru yaptığımızın birer göstergesi olarak bizleri gururlandırıyor. Çok yönlü fintek şirketi olma hedefimiz, yeni ürün ve hizmetlerimizle 2022’de de hızla büyümeye, sektördeki etkimizi artırmaya ve hayatları kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Çok yakında ihtiyacınız olan tüm ödeme yöntemlerini PayTR çatısı altında toplayarak, ödeme süreçlerinin tek noktadan yönetilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

2021 ÖDÜLLER SENESİYDİ 

2021 yılında çok sayıda  ödülün sahibi olan PayTR, Şikayetvar 6. ACE Awards - Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri “Ödeme Sistemleri” kategorisinde Gold ödülü alırken; Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü ENSO tarafından 10’uncu defa gerçekleştirilen, Boğaziçi Üniversitesi’nin en prestijli ödül töreni olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde ‘Yılın Fintek Şirketi’ seçildi.