Paşabahçe Mağazaları’ndan yapılan açıklamaya göre, Erenköy’de açılan mağaza müşterinin kolayca seçim yapabilmesine imkan sunan dijital yeniliklerle donatıldı. 3 katlı bu mağazanın her katında konumlandırılan dijital ekranlar sayesinde müşteriler, ürünler ve koleksiyonlar arasında seçim yapabiliyor. Aynı zamanda aradıkları ürünün nerede olduğunu bulabiliyor ve satın alma sürecini mobil cihazları üzerinden QR kod okutarak tamamlayabiliyor.
Dijital ekranda yer alan "Hediye Bulma Sihirbazı" ile hediye almak istenen kişiye en uygun hediye seçenekleri sunularak, müşteriye kolaylık sağlanıyor. Yeni deneyim mağazasında, yaklaşık 6 bin farklı ürün satışa sunuluyor.

YEPYENİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ SUNACAKLAR

Günümüzde değişimleri, gelişimleri takip etmenin ve farklılaşmanın rekabette giderek daha fazla öne çıktığına dikkat eden Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, Alışverişte, nitelik ve kalite kadar, ürünün tüketiciye sunuluş şeklinin de giderek önem kazandığını belirtti. Bu dönüşüme öncülük etmek, ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluştuğu 'mağaza' kavramını yenilemek istediklerini aktaran Tokel,  bu yeni konsept ile yaşatacakları toplam alışveriş deneyiminin oldukça etkili olduğuna inandığını belirtti. Tokel, ilk 'deneyim' mağazaları ile müşterilerine ürün ve koleksiyonlarını hoş bir mağaza ortamında sunmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.