Son 1 yılda yüzde 702 büyüyen Param, Pazar payını yüzde 30’un üzerine çıkardı. 
Bireysel ve kurumsal müşterilerine sundukları çözümler sayesinde sektör lideri olduklarını belirten Param Kurucusu Emin Can Yılmaz, ilk iki aylık performansa bakarak yılın tamamında 15 milyar liralık işlem hacmine ulaşmayı öngördüklerini aktardı.
ParamPOS markasıyla Şubat ayında sektör lideri olduklarına dikkat çeken Emin Can Yılmaz, 2021 yılının ilk iki ayında çok önemli bir rekora imza atarak geçen yılın şubat ayında yüzde 8,75 olan pazar payını, bu yıl yüzde 30,79’a çıkardıklarını belirtti. ParamPOS’un son bir yıllık ciro büyümesini yüzde 702’ye pazar payı büyümesi ise yüzde 252’ye ulaştığını ifade eden Yılmaz, Param olarak imza attıkları tüm ürünlerin müşteriler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

ÇOK CİDDİ BİR BÜYÜME YAŞADILAR

Proaktif yaklaşımları sayesinde hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin hayatını daha da kolaylaştıracak, salgının yarattığı tahribatı azaltacak çözümler sunduklarını söyleyen Yılmaz, bu sayede geçen yıl olduğu gibi 2021 yılının ilk iki ayında çok ciddi bir büyüme yaşadıklarını vurguladı.
Sadece KOBİ’ler değil önde gelen e-ticaret firmaları tarafından da tercih edilen ilk marka haline geldiklerini söyleyen Yılmaz, ekip olarak müşterilerinin kendilerini gösterdiği bu ilgiyi daha üst seviyeye taşımak, çok daha fazla kişiye dokunarak onların ihtiyaçlarına yanıt vermek için çalıştıklarını belirtti.