Plastik sektöründe birleştirici güç olarak görülen PAGEV, geniş katılım ile Genel Kurul Toplantısını tamamladı. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, ekibi ile güven tazeledi. Genel kurulda Eroğlu’ndaki listede yer alan isimler ise PAGEV Yönetim Kuruluna seçildi. 

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nın (PAGEV), Genel Kurul Toplantısı’nı büyük bi katılım ile tamamladı. Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde üyelerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda görev süreleri biten üç yönetim kurulu üyesi için seçim yapıldı. PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu’nun desteklediği liste ise sektör temsilcilerinden tam destek ald.

Gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı sürecince PAGEV Yönetim Kurulu şu şekilde belirlendi; PAGEV Başkanı olarak Yavuz Eroğlu devam ederken, Birinci Başkan Yardımcısı olarak Ahmet Meriç seçildi. İkinci Başkan Yardımcısı Ali Zeki Karadeniz olurken, Sayman Üye olarak Abdullah Karatepe belirlendi. Sekreter Üye Aziz Özay olarak seçilirken, Eren Ünlü, Orhan Göçer, Cevat Taşkan, Alper Varınca, Abdullah Çeker ve Kürşat Gülbahar ise Yönetim Kurulu Üyesi oldu.