Endüstriyel satın alma süreçleri farklı ürün özellikleri ve fiyat seçeneklerinden dolayı karmaşık hale gelebilmektedir. Karar verme kriterlerinin ürün, fiyat ve marka bilinirliği olarak sıralandığı endüstriyel satın alımlarda bir diğer önemli konu da hızlı ve pratik hizmet alma noktasında ortaya çıkmaktadır.

20 yıldır sektörlere özel çözümler geliştiren, yaygın satış ağı, güçlü stok yapısı ve kesintisiz teknik desteği ile hizmet vermekte olan Botek Otomasyon bu ihtiyaçtan yola çıkarak açtığı e-ticaret sitesini kullanıcılarıyla buluşturdu. Endüstriyel ürün kullanıcılarına daha hızlı ve uygun fiyatlı hizmet verebilmek için; satışını gerçekleştirdiği ürünleri eticaret.botekotomasyon.com  adresinde firmalarla buluşturan Botek Otomasyon; hızlı satın alma, ürün karşılaştırma ve kampanyalardan faydalanma imkanı sunarak firmalara satın alma işlemlerinde kolaylık sağlamaktadır. Schneider Electric hareket ve hız kontrol cihazları, motor yolverme ve koruma elemanları gibi onlarca endüstriyel otomasyon ürününü portföyünde bulunduran e-ticaret sitesinde kullanıcılar, site içi arama yapıp ürün özelliklerini karşılaştırabiliyor ve fiyatı düşen ürünleri takip ederek firmaları için en doğru ürünü uygun fiyata satın alabiliyor. 

Yeni e-ticaret sitesinin yanında yenilenen logosunu da tanıtan Botek Otomasyon, bünyesinde gerçekleştirdiği yenilikleri barındıran güçlü, dinamik ve yenilikçi kurumsal kimliğiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

http://www.botekotomasyon.com/