İSTANBUL (AA) -  Galatasaray Doğa Sigorta & Adatıp Sakarya BŞB maçının misafiri  Everest Otizm Spor Kulübü'nün öğrencileri oldu.

Doğa Sigorta tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, spor, müzik, sosyalleşme, özel eğitim, yaşam liderliği gibiçok çeşitli konularda eğitim veren Everest Otizm Spor Kulübü; eğitmenlerinin ve öğrencilerin katılımıyla kendilerine ayrılmış olan özel locadan maçı izledi. Everest Otizm Spor Kulübü tarafından hazırlanan çiçek ve plaket, Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler’e sunuldu. Güler yaptığı konuşmada, ilerleyen zamanlarda çocuklarla birlikte Galatasaray Doğa Sigorta’nın antrenmanlarına da ziyaret gerçekleştirileceğini oyuncularla çocukların bir araya geleceği müjdeledi.

Otizimli bireylerin de toplumumuzun bir parçası olduklarına dikkat çeken ve farkındalığın önemini vurgulayan, Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Şube Menajeri Sayın Ömer Yalçınkaya da çocukları bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Etkinliğin sonunda eğitmenler ve öğrenciler ile maçı takip eden izleyiciler, Yalçınkaya ile sohbet etti ve fotoğraf çekti.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, geçen sene İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü ile amatör branşlar için imzaladıkları sponsorluk anlaşması ile spora verdikleri destekle  gençlere daha iyi bir gelecek sunabilme arzusunu gösteren Doğa Sigorta, bu konudaki projelerine hız kesmeden devam ediyor. Daha güçlü ve mutlu toplumların  ancak spor sayesinde gelişebileceğini düşünen firma.  gençlere sporu sevdirebilmek amacıyla her türlü desteği önümüzdeki dönemde de göstermeye devam edecek.