Ankara sanayisinin temel yapı taşlarından, 17 sektör ve 139 işkolunda, 6 bin 200’den fazla işletme, 60 binden fazla çalışanın faaliyet gösterdiği OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ile insan kaynakları alanında uzmanlaşan Laborlab arasında iş birliği anlaşması imzalandı. 

Anlaşmanın ardından “İnsan Kaynakları Süreç Yönetimi” projesine başlandı.

"İNSAN ÖNCELİKLİ SİSTEMLERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Proje için düzenlenen imza töreninde konuşan OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın, “insan öncelikli sistemlerin” hayata geçirilmesi için ilk adımı attıklarını ifade etti.

Laborlab firmasından konuyla ilgili yapılan sosyal medya paylaşımında, "OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın‘ın sözleşme imza töreninde belirttiği gibi “insan öncelikli sistemlerin” hayata geçirilmesi için ilk adımı atıyoruz. Bu vesileyle, Ostim OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Aydın’a, Ostim OSB Bölge Müdürü Sn. Adem Arıcı’ya ve Mali ve İdari İşler Müdürü Sn. Mustafa Ayvaz’a teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyoruz." denildi.

Firma, insan kaynakları alanında İK Süreç Yönetimi, kamu kurumlarıyla ilişkiler, seçme ve yerleştirme, çalışma hayatı ve endüstri ilişkileri ile eğitim hizmetleri alanlarında danışmanlığını üstlendiği firmalara çözüm ortağı olarak hizmet veriyor.