ANKARA (AA) - OSTİM Teknopark AŞ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknoloji Geliştirme Bölgesi İşletim AŞ arasında Mentor-Mentee Eşleştirme Programı Protokolü gerçekleştirildi.

OSTİM Teknopark'tan tarafından konuyla ilşikili olark yapılan açıklamaya göre, Mentor-Mentee Eşleştirme Programı Protokolü, Antalya OSB ve Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve OSTİM OSB ve OSTİM Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol uyarınca her iki şirket de bilgi ve birikimlerini birbirleriyle paylaşacak, saha ziyaretleri gerçekleştirecek, ortak farkındalık, tanıtım, bilgilendirme ve eğitim hizmeti sunabilecek. Uzmanlık alanlarına göre, taraflar arasında karşılaştırma yapılabilmesi ve örnek uygulamaların yerinde incelenebilmesi amaçlanıyor.. Ortak proje başvurusuna da olanak sağlayan protokol, ihtiyaç olması ve diğer tarafın onaylaması halinde uzman havuzundan faydalanabilme imkanı da sunacak. OSTİM Teknopark AŞ ve Antalya OSB Teknoloji Geliştirme Bölgesi İşletim AŞ, üniversite-sanayi iş birliği ve protokoller kapsamında proje pazarı, eşleştirme etkinliği, sergi ve fuar gibi çeşitli etkinlikleri de ortak gerçekleştirilebilecek.