Işığın ve aydınlatmanın modern çağın yapılarının en güçlü argümanı olduğuna inanan OSRAM, OTI DALI DIM 1-4 CH D  ürününü geliştirdi.  Söz konusu ürün ile kafeleri sıcak bir dinlenme alanına, otelleri çekici bir konaklama merkezine, ofisleri verim ve konsantrasyonu maksimize edecek çalışma ortamlarına dönüştürmek isteyen OSRAM, perakende satış noktalarını ise ürünü almaya teşvik edecek bir alışveriş sahasına dönüştürüyor.

FARKLI AYDINLATMA KONSEPTLERİ İÇİN İDEAL TEKNOLOJİ

OTI DALI DIM 1-4 CH D, birbirinden bağımsız 4 kanalı ile gerektiğinde ışığı dimleme ve rengini değiştirme imkanı sağlıyor. Böylece 2 kanal gerektiren TW(Tunable White), 3 kanal gerektiren RGB(Kırmızı-yeşil-mavi) ve 4 kanal gerektiren RGBW(Kırmızı-yeşil-mavi+Beyaz) uygulamalarında projeye katkı sağlarken, aydınlatma otomasyonuna bağlandığında ise sanki 4 DALI driver varmış gibi 4 ayrı adres sağlıyor. 

Yaratıcı aydınlatma konseptlerinde daha fazla tasarım özgürlüğü için dimleme, her zamankinden daha kolay hale gelirken, uygun maliyetli aydınlatma konseptleri için de akıllı dim çözümü sunuyor. 

Dijital aydınlatma kontrolü (DALI) sayesinde çok hassas aralıklarla dim yapmaya imkan tanıyan bu ürün, TouchDIM ve koridor fonksiyonu özellikleri ile de, projede herhangi bir otomasyon olmasa da basit bir yaylı anahtar ya da sensörden aydınlatmayı kontrol etme imkanı sağlıyor. 3 kHz'lik yüksek çıkışlı PWM özelliği de titreşimi en aza indiriyor. Ters polarite ve aşırı gerilime karşı korumalı DALI arayüzü ile güvenliği kontrol altına alan ürün, 50.000 saate kadar kullanım ömrü sağlıyor.