Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinde (OSB) yerinde aşı uygulamasına geçilmesinin son derece önemli bir karar olduğunu belirterek, çalışanlara aşı çağrısında bulundu.

Kütükcü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu OSB'lerde yerinde aşı uygulamasına geçilmesine ilişkin görüşlerini paylaştı. 

"ÜRETİM MOTİVASYONUNU ARTIRACAKTIR"

Yazılı açıklama yapan Kütükcü, söz konusu bölgelerin Türkiye'nin sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 40'ını yaptığının ve Türkiye'deki 353 OSB'de 2 milyondan fazla çalışanın üretim gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Üretime direkt eli değen OSB çalışanlarının taleplerine istinaden yerinde aşılanmanın önemli bir karar olduğuna dikkat çeken Kütükcü, yazılı açıklamasına şöyle son verdi:

"Bu karar OSB'lerimizin üretim motivasyonunu daha da artıracaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 81 ilimizdeki OSB'lerde çalışan bütün kardeşlerimizi de aşılarını yaptırmaya davet ediyorum. İnşallah devlet-millet el ele vererek pandemi sürecini de birlikte atlatmayı başaracağız." (AA)