Bankacılıktan sanayiye, enerjiden ulaştırmaya kadar bir çok farklı alanda 1500den fazla kurumun dijital dönüşümü ile 120’den fazla küresel iş ortağından oluşan kurumsal ağın yönetimi bundan böyle Netaş’ın Kurumsal Pazarlar Genel Müdürü Selda Parın’a emanet.

Siber güvenlik ile ağ ve veri merkezleri çözümlerine kadar kurumların tüm dijital dönüşüm ihtiyaçlarının karşılanmasından sorumlu olacak olan Parın, Netaş Genel Müdürü Müjdat Altay’a bağlı olarak çalışacak.

Teknoloji alanındaki kariyerine 1990 yılında başlayan Selda Parın, 1993-1999 arasında İnternet İletişim Teknolojileri firmasında Satış Müdürü olarak görevaldı. Kariyerine 1999 yılında Nortel Netaş’ta devam etme kararı aldı ve 2006 yılına kadar Nortel Netaş bünyesinde Satış Müdürlüğü görevini üstlendi.
2006’da çalışmaya başladığı Avaya firmasında 10 yıl boyunca iş ortağı (vendor) yönetimi ve üst düzey satış yöneticiliği yaptıktan sonra, 2016’da Netaş Ailesi’ne Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü olarak katıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünü bitiren Parın, evli ve 1 çocuk annesi.