İktisadi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), "Türkiye Ekonomi Basını Ödül Töreni"ni bu yıl "Türkiye'nin Gücü Ödül Töreni" adıyla ulusal ölçekte daha kapsamlı ve güçlü bir programa dönüştürdü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEK

MÜSİAD tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, dernek ekonomik ve toplumsal açıdan Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayanları ödüllendirmek, Türkiye'nin geleceğine hizmet odaklı yeni ilhamlar oluşturabilmek, iş dünyası, girişimci ekosistemi ve akademik camiada geleceğin başarılı projelerini teşvik etmek amacıyla "Türkiye'nin Gücü Ödül Töreni"ni düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, 9 Mayıs 2022 tarihinde saat 12.00'de İstanbul Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törende 9 farklı kategori ve bir özel ödül ile Türkiye'nin gücüne güç katan isimler ve firmalar ödüllendirilecek.

İş ve siyaset dünyasına yön veren isimler, akademisyen, sanatçı ve fikir önderlerin katılımıyla düzenlenecek programda, "Üretimin Gücü", "Basının Gücü", "Dönüşümün Gücü", "İklimin Gücü", "Sosyal Sorumluluğun Gücü", "Markanın Gücü",  "Akademinin Gücü", "Genç Girişimcinin Gücü", "Kadının Gücü" ödülleri ile "Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü" kategorilerinde en iyiler ödülün sahibi olacak.

32'İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK

Ödül töreni ayrıca, MÜSİAD'ın 32'inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına da şahitlik edecek. Tören kapsamında Türkiye’nin ekonomik ve toplumsal kalkınmışlık seviyesinin yükseltilmesi hedefiyle Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan dernek, 32'inci yaşını kutlayacak ve 32 yıllık başarı hikayesinin önemli kilometre taşları kamuoyu ile paylaşılacak.

MASFED MYM VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ MASFED MYM VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 17 yıldır farklı kategorilerde düzenlenen "Türkiye Ekonomi Basını Ödül Töreni"nin bu yıl "Türkiye'nin Gücü Ödül Töreni" adıyla kapsamının daha da genişlediğini dile getirdi.

Türk iş dünyasının temsilcisi olarak imzalarını taşıyan her etkinlikte fayda odaklı bir yaklaşım benimsediklerinin altını çizen Asmalı, şöyle devam etti:

"ŞİRKETLERİN SINIR ÖTESİ YOLCULUĞUNA YÖN VERECEĞİZ"

"Türkiye'nin gücüne güç katan çok değerli isimleri ve şirketleri ödüllendireceğimiz 'Türkiye'nin Gücü Ödül Töreni' ile Türkiye'nin geleceğine hizmet edebilecek potansiyel bir kitle için yeni ilhamlar oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin kalkınması, dünya gündeminde söz sahibi bir ülke olması, toplumsal düzeyde bir bilinç ve farkındalık oluşturulması amacını taşıyan etkinliğimizle Türkiye'de sivil toplumun, akademik eğitimin, markanın, kadınların, basının, girişimcilerin ve üretimin gücünü ortaya çıkaracağız. Sürdürülebilir geleceğe yönelik adımları, ticarette, bilimde, sanatta, teknolojide, sporda dönüşüm faaliyetlerini hızlandıracağız. Alanında üstün başarı sahibi isimler ile şirketlerin sınır ötesi yolculuğuna yön vereceğiz." (AA)