MT Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yurt içi pazarda yakaladığı başarıyı, yurt dışı pazara TukishExporter ile taşıyor.
TurkishExporter ile üyeliklerinin 5. yılında birçok ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini söyleyen MT Sağlık Ürünleri Ticaret Sorumlusu Rabia Sert, 16 yıllık tecrübeyle medikal ve sağlık sektörünün başarı firmaları arasında yer aldıklarını belirtti.
MT Sağlık Ürünleri olarak, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’ın güçlü iş birliği ile yurtdışında distribütör firmalar elde edip, marka ve firma bilinirliğini artırdıklarını ifade eden Sert, dünyada hızla değişen şartlarla medikal ve sağlık sektörünün en az savunma sanayisi kadar stratejik öneme haiz olduğunu vurguladı. 

YENİ HEDEFLERİ AVRUPA PAZARI

11 kategoride 150’yi aşkın ürün çeşitliliği ile yüksek kalite standartları doğrultusunda daima en iyiyi sunmak üzere çalıştıklarını belirten Sert, Yurtdışından taleplerin her geçen gün daha da arttığını ve büyüme potansiyelinin yüksek olduğunu kaydetti. TurkishExporter’ın anlık ihtiyaç duyan müşterileri bulmalarını sağlamasının kendileri için pazar paylarını yükseltmelerinde önemli bir destek sağladığını aktaran Sert, Ortadoğu pazarlarında gelişen distribütör ağlarını şimdi de Avrupa'da kuracaklarını söyledi.