MOYSAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Ticaret Bakanlığı'nda yapılan ziyarette derneğin yönetim kurulu üyelerinden Alpaslan Baki Ertekin, Davut Doğan, Metin Gültepe, Berna Gözbaşı, Mehmet Yayla ve Mustafa Kemal Kayalar yer aldı.

TKYD 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI TKYD 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Yapılan görüşmede, sektörde artan maliyetlerin oluşturduğu fiyat baskısı ve özellikle ham maddeye üst üste gelen zamlar nedeniyle yaşanan sıkıntıların konuşulduğu bilgisi öğrenildi.

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞMEK ÖNEMLİ

Açıklamada ziyarete ilişkin değerlendirmeleri bulunan MOYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Baki Ertekin, Bakan Muş'a derneğin çalışmaları ve sektörün sorunları ile ilgili bilgi verdiklerini söyledi.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiği bilgisini paylaşan Ertekin, şöyle devam etti:

"Her zaman olduğu gibi sektörde birlik ve beraberliğin yeniden tesis edilmesinin önemine vurgu yaptık. Öncelikli hedefimiz olan fuar konusu alakalı beklentilerimizi paylaştık. Bakanımızdan İstanbul Fuar Merkezi alanında kapasite artırımı ile ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisini öğrendik. Yönetim kurulu olarak sektörün ortak ve tek bir fuar çatısı altında birleşmesinin önemini ifade ettik."(AA)