İSTANBUL (AA) - İşlem hacmi ve kullanıcı sayısı her yıl katlanarak artan Vodafone Mobil Ödeme Servisi’nin ardından yeni Vodafone Pay ürün ailesini sunan Vodafone, müşterilerinin mobil ödeme alanında en iyi dijital iş ortağı olmayı hedefliyor.

Mobil finansal hizmetler alanındaki büyümesini sürdüren şirket, yıllık bazda işlem hacmi yüzde 148, kullanıcı sayısı ise yüzde 112 artan Vodafone Mobil Ödeme servisinin ardından şimdi de yeni Vodafone Pay ürün ailesiyle müşterilerinin mobil ödeme alanında en iyi dijital iş ortağı olmayı amaçlıyor.

Yeni nesil mobil cüzdan uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart'tan oluşan yeni ürün ailesi, para yükleme ve çekme, 7/24 para transferi, mağaza içi ve online alışveriş ve Sosyal Ödeme özellikleriyle kullanıcılara sunulacak.

Visa iş birliğiyle hayata geçirilen Vodafone Pay ile dünyanın her yerinde Visa logolu alışveriş sitelerinde, POS ve ATM'lerde hızlı ve güvenli ödeme yapmak mümkün olacak.

Vodafone Pay ürünleriyle, 1 yılda 1 milyon kullanıcıya ulaşılması hedefleniyor.

TÜRKİYE'DE İLK OLACAK UYGULAMA GELİYOR

Diğer yandan Vodafone Pay ailesine yeni özellikler katmaya hazırlanan firma, yakın gelecekte Vodafone Pay uygulamasını Android tabanlı kullananlar, tanımlı kartları ve uygulamaları varsa, Yakın Alan İletişimi (NFC) ile temassız ödeme yapabilecek.

Sadece Android'de geçerli olacak bu özellik Türkiye'de ilk olacak.