Robo Otomasyon’un sponsorluğunu üstlendiği, MİAD (Malatyalı İş İnsanları Derneği) tarafından düzenlenen “Sanayi ve Teknolojide Çağı Yakalamak / Yenilikçi İş İnsanlarına Tavsiyeler” konulu MİAD 69. Aylık Toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatyalı iş insanlarının 16 Şubat’ta İstanbul’da bir araya geldiği toplantı kapsamında konuşan Bakan Varank, TÜBİTAK BİGG Programı’nın yeni çağrısı için başvuruların 28 Şubat'ta sona ereceğini, programa kabul edilenlere 200 bin TL’ye kadar hibe vereceklerini dile getirdi.

Toplantıda bir konuşmada gerçekleştiren Robo Otomasyon CEO’su Haluk Özcan, konuya ilişkin şunları söyledi: “MİAD olarak, ‘Sanayi ve Teknolojide Çağı Yakalamak / Yenilikçi İş İnsanlarına Tavsiyeler’ isimli toplantıda bizleri yalnız bırakmayan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a konuşmalarından ötürü teşekkür ederiz. Her fırsatta ülkemizin değerli iş insanlarına dijital dönüşümün önemini anlatmaya devam edeceğiz, etmeliyiz. Her şey güzel ülkemiz için…”