Yeşilova Holding çatısı altında faaliyet gösteren Bursa merkezli Canel Otomotiv, Mercedes’ten seri üretim onayı aldığını duyurdu.

İKİ GÜNLÜK DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Otomotiv sektörüne alüminyumdan parça üretimi konusunda çözümler sunarak araçların yükünü hafifleten ve Ocak 2021'de faaliyete geçen Hasanağa yerleşkesinde üretim süreçlerini başarılı bir şekilde yürüten şirket son olarak Mercedes’ten seri üretim onayı aldı.

Ürün ve üretim süreci onayı (Boya Koruma Filmi/PPF)  için şirkete ziyarette bulunan Mercedes yetkilileri, iki günlük denetimin ardından firmanın takip denetiminden başarıyla geçtiğini ifade etti.

"DENETİMLERDEN BAŞARIYLA GEÇTİK"

Firmalarının Covid-19 pandemisinin etkisinde geçen 2020'yi başarıyla tamamladığını vurgulayan Canel Otomotiv Üretim Müdürü Erdinç Karacaoğlu, şöyle konuştu:

"Şirketimiz pandemiye rağmen 2020 yılında ciddi üretimler gerçekleştirdi, fabrikamız sürekli aktif haldeydi. Ocak ayı itibariyle yeni yerleşkemize geçtik. Üretim süreçlerimiz hem Ovaakça fabrikamızda hem de Hasanağa yerleşkemizde sürüyor. Mercedes de taşınmamızdan kaynaklı olarak bizleri ziyaret etti. Denetimlerimizden başarıyla geçtik ve seri üretim onayını aldık. Tüm ekibimize teşekkür ediyorum."