İSTANBUL (AA) - Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile olan iş birliğini 2023 senesinin sonuna kadar uzattı.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Başkanvekilleri Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, yönetim kurulu üyeleri Alkın Kalkavan, Ali Düşmez, Hamit Altıntop, İsmail Erdem, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ve milli takım oyuncuları da yer aldı.

Anlaşma kapsamında TFF'ye 92 araç tahsis edildiği bilgisi verildi.

TFF Başkanı olan Nihat Özdemir, Mercedes-Benz Türk'ün en uzun süreli destekçileri olduğuna dikkat çekerek, 1996'da başlayan iş birliğini 4 sene daha uzatmaktan ötürü mutlulu olduklarını dile getirdi.

Başkan Özdemir, iki önemli kuruluş arasında yapılan iş birliğinin çeyrek asrı geride bırakacağını anımsattı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Mercedes-Benz Türk ile 23 sene önceki anlaşmadan sonra büyük organizasyonlarda yer alındığını anımsattı.

Nihat Özdemir'in davetiyle imza töreninde yer alan TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik de Mercedes-Benz Türk ile 23 sene önce yapılan ilk sponsorluk anlaşmasında yer aldığını anımsatarak, bu iş birliğinin önemine değindi.

İmza töreni, karşılıklı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile birlite sona erdi.