'Türkiye'nin Yükselen Değeri' projesi kapsamında Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu,  'Yılın Sağlık Turizmi Projesi' ödülüne layık görüldü.
Törende 'Yılın Sağlık Turizmi Projesi' ödülü, Medipol Sağlık ve Eğitim Grubu'nu temsilen, Kurumsal İletişim Müdürü Serpil Çevik'e takdim edildi.
Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nin başta ABD ve Avrupa olmak üzere Balkan bölgesi, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetler, Orta Doğu, Afrika ve Kuzey Avrupa olmak üzere yılda 115 ülkeden 25 binin üzerinde hastaya hizmet sunduğunu belirten Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Koordinatörü Uygar Üstün, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Cezayir, Kosova ve Özbekistan gibi birçok ülkede yer alan temsilcilik ofislerinin yanı sıra Sağlık Bakanlığı düzeyinde iş birlikleriyle Irak, Libya, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan, Romanya, Bahreyn ve Makedonya'dan hasta kabul ettiğini söyledi.

SAĞLIKTA DA ONLİNE HİZMETE TALEP ARTTI

30 dilde hizmet sunan Uluslararası Hasta Hizmetleri Departmanı’nın aynı zamanda hastaların kendilerini tedavi süresince en konforlu şekilde hissetmesi adına konaklama, transfer ve tercümanlık hizmetlerini de sunduğunu aktaran Üstün, salgın ile sağlık sektöründe de online hizmete ihtiyacın arttığını vurguladı. Medipol'ün 'Doktorum Online' hizmeti ile yurt dışında yaşayan hastaların, seyahat öncesi hekimler ile görüntülü ve sesli görüşme imkanı sağladığına dikkat çeken Üstün, tedavi sonrası süreçleri de düzenli bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.