Sosyal sorumlulukta gösterdiği duyarlılık ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Martin Engineering Türkiye, İstanbul Yarı Maratonu’nda koşarak 46 gence destek oldu. 

GENÇLERİN GELECEĞE UMUTLA BAKMALARINA DESTEK VERDİ

Bir maraton koşusu olmasının yanı sıra bir yardım koşusu da olan İstanbul Yarı Maratonu ile sivil toplumun etkisine ve değiştirebileceği şeylere inanan binlerce gönüllü koşucu, iyilik için adımlarını attı ve sosyal çevrelerinden bağış topladı.

Martin Engineering Türkiye de hayata geçirdiği kampanya ile gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmelerine, özgüvenlerini etkileyecek sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarına ve geleceğe umutla bakmalarına destek verdi.

EN ÇOK BAĞIŞ SAĞLAYAN YÜZDE 10'UN İÇİNE GİRDİ

Kampanya süresince toplam 94 bağışçıdan topladığı bağışlar sayesinde 46 gence destek olan firma, 55 katılımcı kurum arasında 20'inci sırada yer aldı.

Böylece bin 664 bağışçının katılımı ile gerçekleşen kampanyada, en çok bağış sağlayan ilk yüzde 10'luk dilimin içine girmeyi başardı.

VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

"İYİLİĞİN PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALACAĞINI BİLİYORUZ"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Martin Engineering Türkiye Genel Müdürü İlker Tan, sosyal sorumluluk projelerinde gösterdikleri hassasiyete dikkat çekti. 

Tan, "Martin Engineering olarak içinde bulunduğumuz toplumun ve bireylerinin gelişmesi için mükemmel olmak hedeflerimizin, sadece ürün tedariki ve mühendislik hizmetleri ile sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyoruz. En önemli önceliklerimiz arasında, parçası olduğumuz dünya ve toplumun ihtiyacı olan sosyal sorumluluk projeleri üretmek bulunuyor. Sosyal sorumluluk adına yaratıcı fikirler üreterek, iyiliğin ve güzelliğin paylaştıkça çoğalacağını biliyoruz." ifadelerini kullandı.