Yaklaşık 1 aydır Covid-19 tedavisi gören Marmara sanayisinin sevilen isimlerinden 73 yaşındaki Süheyl Erboz'un dün akşam saatlerinde vefat ettiği bildirildi.

SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN BİR İSİM

Kocaeli Dilovası'nda konumlanan İMES OSB'nin Kurucu Başkanı, yeni kurulan Yalova İMES Makine İhtisas OSB’nin Kurucu ve Onursal Başkanı olan Erboz, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) bünyesinde de üst düzey görevler üstlenmişti.

Sanayi camiasında sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Erboz'un vefatının ardından görev aldığı kurumlar ve sanayi camiası taziye mesajları yayınladı.

Yalova İmes Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu, "Acı Kaybımız" olarak duyurduğu taziye mesajında, "Organize Sanayi Bölgemizin Yönetim Kurulu Eski Başkanı Sn. Süheyl ERBOZ Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve tüm sanayi camiamızın başı sağolsun." ifadelerine yer verdi.

Dilovası İMES OSB, Erboz'un vefatını, "Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süheyl ERBOZ'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, tüm İMES ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Tüm sevenlerine duyurulur." diyerek duyurdu.

OSBÜK ise yayınladığı taziye mesajında, "Önceki dönem yönetim kurulu üyelerimizden Süheyl Erboz’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz." cümlelerine yer verdi. 

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Marmara’daki önemli OSB’lerin kurulmasında emekleri olan İMES Sanayi Sitesi’nin eski başkanı, İstanbul Ticaret Odası 15. ve 16. dönem Meclis Üyesi Sn. Süheyl Erboz Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." diyerek taziyelerini iletti.

ST Endüstri Medya olarak, Erboz’a Allah’tan rahmet; ailesi ve OSB camiası başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.