Farklı sektörlerin ihtiyacına yönelik üretimler yapan makina imalatçıları ürün satın alma süreçlerinde kendilerine özel çözümler üreten tedarikçileri tercih ediyor.  Hedef pazarı çeşitlilik gösteren firmalar farklı segmentlerdeki müşterilerine farklı donanımlarla üretilen makinalarla ulaşarak karlılığı artırabiliyor.  

Fiyat-performans oranı uygun ürünlerin yanında her beklentiye özel çözümler sunan ve teknik destek sağlayan tedarikçilerle çalışmak firmaların öncelikli tercihi olmaktadır.  Ekonomik ve esnetilebilir çözümler sunarak otomasyon sistemlerini standart dışına çıkartabilen firmalar maliyetlerini optimize etmek isteyen makine imalatçılarının verimliliğini artırarak sektöre de ivme kazandırmaktadır.

Alanında ülkemizdeki en fazla deneyime sahip şirketlerden biri olan BOTEK, endüstriyel otomasyon çözümleri ve çözümler sonrasındaki hizmetlerini ayrıntılı sistem mühendisliği ile birlikte sunmaktadır. Keşif ve projelendirme, programlama ve devreye alma, teknik destek konularında verdiği hizmetlerle iş ortaklarına çözümler üreten BOTEK, Schneider Electric’in en büyük bayisi konumunda Türkiye'nin her köşesine hizmet vermektedir. PLC, asenkron motor hız kontrol cihazları, servo motor ve sürücüleri, operatör panelleri, endüstriyel şalt ürünleri, algılama ve güvenlik ürünleri, pano montaj ve kablolama elemanları gibi çok çeşitli ürün gamına sahip olan BOTEK verdiği hizmetlerle makine üreticileriyle çalışmasını bir çeşit iş ortaklığına dönüştürmüştür.

Botekotomasyon.Com