Lüleburgaz Belediyesi tarafından kurulan Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER), girişimci ve girişimci adaylarına kapılarını açarak başarı hedeflerine ulaşmalarına zemin hazırlıyor. Merkez sayesinde girişimlere ücretsiz eğitim ve ofis gibi avantajlar sunan Lüleburgaz Belediyesi; küresel girişimcilik network’üne erişim, mentorluk, partnerlik, ortak çalışma alanı ve hızlandırma programları gibi farklı hizmetler sunuyor.
Girişimcilik ekosistemini güçlendirme amacıyla kurulan Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER), topluma fayda sağlayan ürün ve hizmetler sunan girişimcileri ve girişimci adaylarını destekliyor. Sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda inovatif çalışmalar yürüten girişimci ve değerli iş fikirlerine sahip girişimci adayları, LİMER ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalıyor. 

GİRİŞİMCİLERE FARKLI SEÇENEKLER SUNUYOR

Sakin bir ortamda rahatlıkla çalışma imkanı arayan girişimciler, LİMER Camp programıyla çalışmalarına odaklanırken girişimcilik network’üne dahil olup ortak paydada buluşabileceği girişimcilerle bağlantı kurmak isteyenleri ise LİMER Nights aktiviteleri bekliyor. Girişimcilik sektörünün önde gelen isimleri de LİMER Talks etkinlikleri kapsamında katılımcılarla buluşarak tecrübelerini paylaşıyor. 

KİMLER YARARLANIYOR?

LİMER’in geniş bir yelpazede sıralanan hizmetlerinden faydalanan girişimler arasında ise müşteri, cari hesap ve iş takip programı TR Cari, güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri müşteriler ile buluşturan mobil uygulama eKuaför, şirketleri online üniversite haline getiren faydalı içerik depolama platformu Compuni, mobil uygulama ve online oyuna imza atan Rakarnav Studios, kullanıcıların akaryakıt istasyonları bulmalarını sağlayan navigasyon tabanlı mobil uygulama MazotApp, kişiye özel içtihat bülteni Emsal.co, e-posta servisi asal.io ve eta bulunuyor.