Azerbaycan’ın önde gelen pazaryeri markalarından Brendfoni, Türk erkek giyim markası Lufian ile iş birliği yaptığını duyurdu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Brendfoni İş Geliştirme Direktörü Nicat Ahmadov, Lufian’ın e-ticaret üzerinden Azerbaycan müşterisine ilk kez bu kadar yakın olduğunu vurguladı. İş birliğinin bölge özelinde daha önce böyle bir çalışma yapılmamış olması nedeniyle hem marka hem de müşterisi özelinde heyecanla beklendiğini söyleyen Ahmadov, Brendfoni’nin önemli markalarla buluşturduğu tüketiciler artık herhangi bir endişe yaşamadan alışveriş yapabilirken markalar da müşterisi ile doğrudan bağ kurabildiğini belirtti. Ahmadov, Brendfoni olarak Lufian markasını 2022 yılına kadar 2 ülke pazarında daha aktif hale getirmeyi ve markayı 2023 sonunda 300 milyon nüfusa sahip 8 ülkeli BDT bölgesi ile buluşturmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

LUFİAN HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Azerbaycan müşterisi ile aralarındaki sınırların ortadan kalkmasının ve bu müşterilerin Lufian ürünlerine doğrudan erişim sağlayabilmelerinin kendileri için heyecan verici bir gelişme olduğunu ifade eden Lufian E-Ticaret Direktörü M. Levet Elmas ise, yaptıkları çalışmalar doğrultusunda Lufian olarak Türkiye’de ve yurt dışı pazarında hızlı büyümelerini sürdürdüklerini söyledi.