Logo Yazılım, Türkiye’de sürdürülebilirlik bilincinin işletmelerde yaygınlaştırılması ve uygulamalarla desteklenmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede çevreye, topluma ve geleceğe yönelik yatırımlar gerçekleştiriliyor. 

“ŞİRKETLERİN ÇEVRESEL ETKİLERİNİN AZALTILMASINDA ETKİLİ OLUYOR”

Hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Logo Yazılım Yatırımcı İlişkileri Direktörü Canan Şenkut, “Yenilikçi ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ekosistemin sürdürülebilir dönüşümüne kalıcı katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca ekonomik ve toplumsal kalkınmayı destekliyoruz. Bunu yaparken de şirketlerin çevresel etkilerin azaltılmasında etkili oluyoruz. UNGC ve UNWEPs imzacısı olarak küresel eylem çağrısı niteliğinde olan Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını önemsiyoruz. Faaliyetlerimizi de bu amaçlar doğrultusunda şekillendiriyoruz. Geliştirdiğimiz ürünler ve hizmetlerimizle müşterilerin verimliliğini ve rekabetçiliğini artırıyoruz. İzlenebilirliğini sağlayıp kayıpları, doğal kaynak tüketimini ve çevresel etkilerini azalmalarına destek oluyoruz. Risk yönetimini iyileştiriyoruz ve hem çalışanların hem de müşterilerin memnuniyetini yükseltiyoruz.” dedi. 


LOGO NETSİS ERP SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ TÜM BOYUTLARIYLA ELE ALIYOR

Şenkut, "Çevresel, sosyal, kurumsal yönetim ve ekonomik boyutlarıyla sürdürülebilirlik yaklaşımımızı strateji ve operasyonlarımızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Bu çerçevede BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'ndan Sanayi Yenilikçilik ve Altyapı, İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme, Nitelikli Eğitim, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile Eşitsizliklerin Azaltılmasına hizmet eden çalışmalar yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Dijitalleşmenin sosyal, çevresel ve yönetişimsel alanda getirdiği iyileştirmelerle geleceğin daha iyi öngörülmesine katkı sağladığını aktaran Şenkut, şunları kaydetti: "Türkiye'de iş yazılım sektörünün yenilikçi lideri olarak ürettiğimiz çözüm ve hizmetlerle, dijitalleşme alanında iş dünyasının sürdürülebilir bir ekonomik model geliştirmesine katkı sağlıyoruz. Giderek daha fazla sayıda şirket, sürdürülebilirlik çalışmalarının maliyetlerinin düşmesine ve gelirlerin artmasına katkıda bulunduğunu fark ediyor. Logo Netsis ERP ise ekonomik ve finansal sürdürülebilirlik odağının ilerisinde fayda sağlayarak sürdürülebilirliğin çevresel ve sosyal tarafına da hizmet ediyor." (AA)
 

ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM