Küresel bir platform olan Meaningful Business 100 ödülleri, kâr ile amacı birleştirerek Birleşmiş Milletler'in küresel amaçlarına ulaşılmasına yardımcı olan seçkin iş liderlerine verilecek. Meaningful Business, küresel bir ağ ve içerik platformudur. Meaningful Business 100, dünyanın en acil sosyal ve çevresel sorunlarını çözmek için çalışan iş liderlerinin olağanüstü katkılarını kutluyor. MB100- Anlamlı İşler ödül programına Türk etki liderlerini aday göstermeye davet ediyor. MB100, alanlarında uzman bir küresel jüri tarafından seçiliyor. Girişimcileri ve etki yatırımcılarını hikâye anlatımı, topluluk ve mentorluğun kombinasyonu aracılığıyla tanıyor ve destekliyor. Adaylıklar, Birleşmiş Milletler 2030 gündemini desteklemek için çalışan, dünyanın dört bir yanından kurumsal CEO'lar, girişimciler, mikro girişimciler, sürdürülebilirlik liderleri, fonksiyonel yöneticiler ve etki yatırımcılarına açık.

HEDEF: BU TOPLULUĞUN SAĞLADIĞI DESTEĞE YARDIMCI OLMAK

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Meaningful Business Kurucusu ve CEO'su Tom Lytton-Dickie, “MB100, coğrafi çeşitliliğe odaklanıyor. Dünyanın her yerindeki liderler arasındaki öğrenmeye ve bağlantı kurulmasına olanak sağlıyor. Türkiye'de olumlu etki yaratan liderler, bu yıl verilecek ödül için kendilerini öne çıkarmak istediklerini ve bu topluluğun sağladığı desteğe yardımcı olmaya hedeflerini söylüyor. 

“ADAY OLUP KAZANMALARINI DİLİYORUM”

Headline Diversity Kurucusu ve Meaningful Business Elçisi Arzu Pınar Demirel “Küresel amaçlara katkıda bulunan liderleri buluşturan bu global ağa, elçi olarak seçilen ilk Türk olmaktan dolayı onur duyuyorum. Global platformlarda sesimizin daha fazla duyulmasını istiyorum. Türkiye'de MB 100 Ödülü'ne aday olabilecek çok değerli iş insanları var. Aday olup kazanmalarını diliyorum” dedi.