Sürekli gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurmak noktasında; teknolojik gelişimlerin sıkı takipçisiyiz. Müşteri beklentisini sonuna dek karşılamak öncelikli ve ilk hedefimiz olmasından ötürü, iş etiği anlayışımız da bu doğrultuda paraleldir. Çevrecilik bilincine sahip olmakla beraber oluşabilecek muhtemel kazaların önlenmesi noktasında önlemlerimiz her zaman için öncelikli iş yürütme politikalarımızdan birisidir. Çalışmalarımız süresince ortaya çıkabilen muhtemel çevre problemlerinin/kıyımlarının önüne geçiyoruz. Ekibimiz, yukarıda bahsi geçen politikalara sahip, alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Biz de bu sayede Kumport Liman İşletmeleri olarak, yıllardan beridir süre gelen bir şekilde yaptığımız işleri dosdoğru ve yordamına uygun yapmaktan ötürü sonsuz mutluluk duymaktayız.

Kumport Liman İşletmeleri Dün, Bugün ve Yarın

1994 yılında hizmetlerine başlamış olan Kumport Liman İşletmeleri, başlangıçta yalnızca genel ve dökme yük hizmeti vermekteydi. 1996 yılında gelindiğinde ise konteyner elleçleme alanında adım attı. Zamanla liman konteyneri oldu. Yıl 2011 olduğunda Türkiye’nin en büyük üçüncü limanı oldu. Yıllardan beri süre gelen iş hacmi sayesinde gelişmeye devam etmektedir. Marmara bölgesinin liamn ticareti noktasında önemli bir coğrafi konumda konuşlanması da Kumport Liman İşletmeleri bünyesini önemli ve vazgeçilmez lojistik liman merkezlerinden biri yapmıştır.

Şirketimizin hizmetleri, hali hazırda yürütülmekte olan lojistik iş faaliyetlerinin yanı sıra, kurulduğu günden bu güne değin mevcut olarak muhafaza ettiği iş yürütme politikalarıyla, iş etiği ve iş ahlaka ile çalışmalarını kurulduğu günden beri özenle ve müşteri memnuniyeti sonucu ile sürdürmektedir.

Kumport Liman İşletmeleri Çalışmaları Kapsam Alanları Kesintisiz Müşteri Memnuniyeti Sağlıyor!

Kumport Liman İşletmeleri çalışmaları kapsam alanları kesintisiz müşteri memnuniyeti sağlıyor! Kumport Liman İşletmeleri olarak yıllardan beri müşteri memnuniyetini baz alarak çalışıyoruz. Bu sayede şirketimizi her geçen gün büyütmekteyiz. Müşterilerimizin çıkarlarını gözetiyor, önemsiyor, yapılan işlerimizin sonucunda ise müşterilerimizi memnun etmekten ötürü sonsuz mutluluk duyuyoruz. İş ilişkilerimizde yürüttüğümüz politikamız, karşılıklı memnuniyeti yaptığımız her için sağlayabilmek ve böylelikle uzun soluklu işlerde bulunarak karşılıklı güvenin sağlandığı ilişkiler kurabilmektir. Bu noktada iş ilişkilerimizde kurabildiğimiz güven, iş yaptığımız şirketlerle daimi iş ilişkisi kurmamızı sağlamaktadır.

Liman güvenliğimiz, uluslararası güvenlik politikalarınca sağlanan güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Liman güvenliği konusu, şirketimiz olarak en çok hassasiyet gösterdiğimiz konulardan biridir.

Şirketimizde kullandığımız ekipmanlar son teknolojidir ve sürekli olarak teknolojik gelişmelere mütakiben yenilenmektedir. Kullandığımız ekipmanlar şu şekildedir:

  • SSG Crane
  • Mobile Harbour Crane
  • Rubber Tyred Gantry
  • Stackers
  • Terminal Truck
  • Diğer

İnternet sitemiz üzerinde mevcut bulunan butonlar ile, şirketimiz hakkında merak edilen pek çok konuya ulaşılabilir. Örneğin; yürütmekte olduğumuz mevcut tarifelerimiz hakkında bilgi alınabilir.